perjantai 12. helmikuuta 2010

Ensimmäinen askel - vertailuoppiminen

Hei!


Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjoitan HOPE-blogiin. "Matka alkaa ensimmäisellä askelella", kuten kiinalainen sananlasku sanoo.


Ensimmäisenä aiheena verkostoa kiinnostaa vertailuopiminen ja vierailut koulujen välillä. Kertokaa täällä siis sanoin ja kuvin, missä käytte ja mitä reissusta jää mielen ja sydämen päälle. Kutsumme kirjoittajia sitä mukaa, kun vierailut käynnistyvät.



Ensimmäisenä lienee lähdössä matkaan Pirkon Lempäälän joukkue, joka suunnistaa kohti Saloa (Salon ladyt kuvassa Tiimimestarit areenalla -kohtaamisessa 15.1.10).

Verkoston oppimmisen kannalta matkakertomusten ja oppien jakaminen on tärkeää ja toteuttaa arvojamme. Kun annamme, niin saamme =).

Iloa!










1 kommentti:

  1. Itsekin kirjoitan tänne ensimmäistä kertaa ja toivon, että tästä tulisi käytetty menetelmä ja saisimme oppimismateriaalia tänne. Salon reissu tuli tehtyä ja joillekin se oli sykäyttävä käynti. Omalla koru- ja metallituotevalmistusosastolla kuitenkintoimimme melko samanoloisesti. Saataisiin tämä blogi vaan käyttöön. Olenhan jo mummona liittynyt facebookiin, miksei siis tätäkin. Kokemusten jakaminen toisten kanssa olisi mieljhomaani. Kuten Kuopiossa sanotaan!

    VastaaPoista